Valódi védelem, hihetetlen jó árak

Amikor az ember céget alapít rengeteg dologra fel van készülve, hiszen látja, tudja, hogy egy cégvezető élete mások szemében sokszor könnyűnek tűnik, ám a valóság mindig mást takar, hiszen rengeteg téren kell helyt állnia, folyamatosan megoldást kell keresnie a kihívásokra és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy sokszor olyan döntéseket kell meghoznia, melyek eredménye mérföldkő a cég életében, ám sem elég információval sem pedig elegendő tudással nem rendelkezik ahhoz, hogy felelősségteljes vagy akár biztos döntést tudjon hozni, ezért sokszor hatalmasat kell kockáztatnia és a megérzéseire kell hallgatnia. Persze ettől aztán az ember frusztrált és ideges, és igazság szerint azt tudom mondani, hogy az való vállalkozónak, aki az efféle terheket és feszültséget jól bírja kezelni. Na és persze aki mer egyáltalán hallgatni a megérzéseire, melyek az ilyen döntéseknél kulcsfontosságúak.

Persze szükség van olyan támogató külső szakértő csapatokra is, akik azokat a feladatokat és problémákat orvosolják, melyek kötelezőek, vagy szorosan kapcsolódnak a működéshez, de nem kapcsolódnak a vállalkozás fejlődéséhez vagy növekedéséhez. Ilyen például a munkavédelem, melyre én azt javaslom mindenkinek, hogy szinte azonnal, a kezdetekkor keressen egy vállalkozó csapatot, hiszen már az alapításnál vannak olyan kötelező feladatok, melyek elmaradása hihetetlen mértékű bírságokat von maga után.

Én az activesafety csapatával dolgozom együtt már a cégalapítás óta és azt kell mondjam, hogy tökéletesen meg vagyok velük elégedve. Rugalmas a munkavégzésük, abszolút minden kérdésre szinte azonnal és hihetetlen lelkiismeretességgel válaszolnak, egyszóval rosszat nem igazán tudok mondani róluk, jót annál inkább. Számomra felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a munkavédelmi feladatok ellátását illetően, így pedig marad elegendő időm és energiám a menedzsment feladatok profi és teljeskörű ellátására. Ha valaki profi és jó áron dolgozó munkavédelmi csapat segítségére szorul mindenképpen őket keresse fel. Nem fogja megbánni, ebben biztos vagyok.