A legjobbakat kerestem

Azt gondolom, hogy bárki bármennyire is szereti a munkahelyét, azt nem mondhatja senki sem, hogy a munkahelyi élet bárhol is könnyű lenne, hiszen minden nap fel kell venni a harcot a problémákkal, és persze számtalan olyan tényező és feladat állja utunkat minden egyes nap, ami szervesen bár lehet hogy nem kapcsolódik a munkánkhoz, a szakmánkhoz vagy a ránk bízott feladatokhoz, de el kell végezni a tökéletes cél érdekében.  Sokkal nehezebb és árnyaltabb a helyzet, hogy ha az ember egy vezérigazgató személyi titkárjaként dolgozik, mint én, hiszen ebben az esetben ezek a dolgok nem időszakosak, hanem valóban minden egyes nap ér olyan kérés vagy feladat, ami tulajdonképp nem lenne rám szabva, azonban az én célom, hogy a főnököm minden egyes dolga tökéletesen működjön, hiszen ebben az esetben tud teljes mértékben a cégre koncentrálni és tökéletes eredményeket és sikereket elérni. Én már közel tíz éve dolgozok ennél a vállalatnál és ebben a pozícióban, már az előző vezérigazgató mellett is én dolgoztam, és azt gondoltam, hogy engem már nem igazán érhet meglepetés, azonban az élet rámcáfolt, mint ahogyan az lenni szokott.

A főnököm ugyanis egy vidéki többnapos rendezvényen járt, és persze magával vitte imádott telefonját is. Rengeteg mindent erről a telefonról intézett el, számtalan esetben be sem lépett az asztali gépébe, hiszen szuper modern telefonja van és szinte mindent azon intézett el. Emailek, képek, üzenetek, telefonok, sorolhatnám. Egyszóval mindent. Nem mellesleg pedig nagyon bele is szeretett ebbe a készülékbe, hiszen különleges széria volt, amolyan limitált széria a színe és design használata miatt.

Persze baleset érte a szeretett telefonját, hiszen sikeresen leejtette azt, és a kijelző szinte azonnal darabokra tört, a készülék pedig használhatatlan lett. Azonnal fel is hívott, hogy mire vissza ér a céghez keressem meg neki a legmegbízhatóbb és legprofibb android szervíz csapat elérhetőségét budapesten. Persze én azonnal a férjem segítségét kértem, mert ő ezekben profi, hiszen rengetegszer kellett már javítani a telefonját, és megkérdeztem, hol van samsung telefon szervíz budapest területén, és ő azonnal válaszolt is, hogy csak és kizárólag az androidszerviz.hu csapatát ajánlja és rögtön fel is kerestem őket. Számunkra is tökéletes segítséget nyújtottak és a főnököm is maradéktalan elégedett volt. Tökéletes formában visszakapta a telefonját. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Gyorsak, precízek, pontosak és hihetetlen jófejek is.