Az új munkám legújabb gyümölcse

Amikor egy ember előtt egy hatalmas lehetőség áll, de bizony legalább akkora kockázat is van benne, mint amekkora sikerrel kecsegtet, akkor nincs könnyű dolga a döntés tekintetében. Muszáj ilyenkor is jutni valahová, hiszen nem állhat egy helyben az ember, és én is meg kellett hogy határozzak magam előtt egy célt, hogy a jövőben maradok az eredeti helyen és próbálok előre jutni, de lehetséges, hogy bizony sosem fog sikerülni olyan pozíciót elérni, mint amivel az új hely kecsegtet, vagy belevágok az ismeretlenbe és mindent megteszek azért, hogy működjön az új vezetői hely, ha pedig mégsem lenne megfelelő számomra legalább megpróbáltam és tovább állok. Persze ilyen helyzetekben az ember képes a biztos régi mellett dönteni, és megmondom őszintén, hogy engem is a férjem rángatott ki ebből a gondolkodásból, de azt mondhatom, hogy most már, látva a sikereimet és az újabb és újabb érdekes feladatokat, azt mondahatom, hogy tökéletes döntés volt részemről a kockáztatás.

Egy teljesen más tevékenységi körben kezdtem ugyanis bele a munkába, mint ahol eddig dolgoztam, és a pozíció is teljesen új lett, mivel marketing vezetőként kellett a cég népszerűsítését a lehető leprofibb módon és a lehető legnagyobb eredménnyel megoldanom. Most már hála a jó égnek azt tudom mondani, hogy ez tökéletesen sikerült is, de bizony amikor a döntést meghoztam jócskán volt kétségem, és nem is volt alaptalan. Az egyik legnehezebb és egyben talán legnagyobb feladatom az volt ugyanis, hogy tökéletes partnert találjak az ételfotózás feladatára, és ez bár könnyű dolognak tűnhet az internet korában, számomra mégsem volt az, hiszen egyáltalán nem értek a fotózás feladatához és világához. Hála a jó égnek a referencia képeket végig nézve azonnal szembetűnt a Fotoda csapatának hihetetlen eredménye, és fel is vettem velük a kapcsolatot velük.

Olyannyira nem bizonyult ez baklövésnek, hogy azóta az új marketing anyag szárnyal és egyre több új embert és vendéget hoz számunkra. Tényleg azt tudom mondani, hogy bárhol a mai világban teljesen igaz, de a marketing világában biztosan, csak és kizárólag a legjobbakkal érdemes dolgozni, és abban biztos vagyok, hogy a fotoda csapatánál jobbat ma senki sem talál a hazánkban. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.